2024.04.19, Péntek
Újabb siker Tolna és Hargita megye együttműködésében
tolnamegye.hu

Újabb siker Tolna és Hargita megye együttműködésében

tolnamegye.hu, TMFÜ

2019.03.29. 08:00

Jóváhagyta az Interreg EUROPE Program negyedik pályázati fordulójában a Tolna Megyei Fejlesztési Ügynökség (TMFÜ) vezetésével készült, Tolna és Hargita megyéken kívül 4 további európai térség partnerségében beadott FRiDGE című pályázatát.

Hirdetés

A FRiDGE az élelmiszeripar versenyképességének növelését tűzte ki céljául, különös tekintettel a piacra jutásra (EU-n belüli és kívüli piacokra egyaránt), termelési kapacitások fejlesztésére, a termelékenység növelésére, illetve különböző innovatív finanszírozási lehetőségek felkutatására. A projekt időtartama 4 év, összköltségvetése 1,088,604 €, melyből 191,662 jut a TMFÜ-re.

A TMFÜ további két másik beadott pályázata is jóváhagyást nyert a Program negyedik felhívásán: a Progress projekt célja a térségi ökoszisztéma menedzsment fejlesztése, míg a E-BussED a közlekedésfejlesztési politikák és ahhoz kapcsolódó finanszírozási programok fejlesztését kívánja megvalósítani. A TMFÜ költségvetése a Progress projektben 190,000 €, míg az E-BusseED projektben 176,240 € a projektek négy éves tartamára.

AktuálisTolna megyeegyüttműködésHargita megyeFRiDGE