2024.07.14, Vasárnap
Gazdára lelt a Tolna megyei nyereménykerékpár
police.hu

Gazdára lelt a Tolna megyei nyereménykerékpár

police.hu

2019.03.26. 15:59

A Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság és a Rádió Antritt négy hétig tartó közlekedésbiztonsági játékán értékes nyereményekkel gazdagodtak a résztvevők.

A Tolna Megyei Baleset-megelőzési Bizottság nyereményjátékot szervezett, amelyen közreműködő és lebonyolító partnerként részt vett a szekszárdi Antritt Rádió is.

A baleset-megelőzési akciót 2019. február 25-e és március 24-e között bonyolították le. A Rádió Antritt hallgatóinak Tóth Csaba a reggeli adás műsorvezetője 20 napon át élő adásban és a facebookon tett fel kérdéseket, melyeket a Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság munkatársai állítottak össze. A projekt célja az volt, hogy játékos formában frissítse fel az emberek KRESZ tudását, melyen az egy hónap alatt 4000-nél is többen vettek részt.

A játék időtartama alatt minden nap egy-egy nyertest sorsoltak ki a Rádió Antrittban. A napi győztesek meghívót kaptak a 2019. március 25-én 10 órakor megtartott fődíj sorsolásra. 

 

A képen Tóth Csaba (balra) felolvassa a fődíj nyertesét, középen Dr. Kovács Zoltán, a kép jobb szélén Megyeri Zsolt a TMBB ügyvezető elnöke

 

Az ünnepélyes díjátadón Dr. Kovács Zoltán rendőr ezredes – a Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság rendészeti rendőrfőkapitány-helyettese, a Tolna Megyei Baleset-megelőzési Bizottság elnöke – húzta ki a megjelent napi nyertesek közül a fődíj, egy értékes kerékpár tulajdonosát. 

A kerékpárt Holop István szekszárdi lakos nyerte, azonban a többi napi győztes sem maradt ajándék nélkül, mindannyian egy több mint tízezer forint értékű közlekedésbiztonsági eszközöket tartalmazó ajándékcsomagot kaptak.  

 

 

AktuálisTolna megyekerékpárnyereményközlekedésbiztonsági játék