2024.03.29, Péntek
Megújult az úszók és az öttuzásók kondicionáló tréningjeinek dombóvári helyszíne
pixabay - illusztráció

Megújult az úszók és az öttuzásók kondicionáló tréningjeinek dombóvári helyszíne

dombovar.hu

2018.11.10. 18:41

A Dombóvári Sportiskola Egyesület a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium és az Emberi Erőforrások Minisztériumának támogatásával, valamint a város önkormányzatának közreműködésével felújíttatta a Farkas Attila Tanuszodánál lévő edzőtermet.

Hirdetés

A klub a Magyar Öttusa Szövetség közreműködésével jutott 4.000.000 forinthoz, amiből elvégeztette az említett létesítmény fűtési rendszerének korszerűsítését, nyílászáróinak cseréjét, elektromos hálózatának fejlesztését, burkolatainak modernizálását és falainak festését.
Az egyesület a felújított konditermet új sporteszközökkel és felszerelésekkel rendezte be: bordásfalak, ugrókötelek, smr-hengerek, polifoam szőnyegek, TRX-ek, fittness szalagok, AB Wheel hasizom-erősítő kerekek, nagyméretű labdák és húzódzkodók kerültek beszerzésre.
Az úszók, valamint edzőik - Arena márkájú rövidszáras nadrágból és kapucnis pulóverből álló, logóval ellátott - új sportöltözetet is kaptak.
Az öttusa szakosztály tagjai számára új lézerfegyvereket, valamint céltáblákat vásároltak és ők is egységes ruházatot viselhetnek megmérettetéseik alkalmával.

AktuálisDombóvárFarkas Attila TanuszodaDombóvári Sportiskola EgyesületMagyar Öttusa Szövetség