2024.04.26, Péntek
Roma származású fiatalok tanulmányainak támogatására indított pályázatot a BM OKF
MTI Fotó: Komka Péter

Roma származású fiatalok tanulmányainak támogatására indított pályázatot a BM OKF

tolna.katasztrofavedelem.hu

2018.10.10. 15:35

A BM Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság pályázatot hirdet a Nemzeti Közszolgálati Egyetem Katasztrófavédelmi Intézetének alap - vagy mesterképzésén, valamint a Katasztrófavédelmi Oktatási Központ egységes rendvédelmi moduláris szakképzésén tanulmányokat folytató roma származású fiatalok számára. A támogatás célja a tanulmányok eredményes befejezésének elősegítése és a katasztrófavédelmi pálya választásának ösztönzése.

Hirdetés

Pályázhatnak azok a Nemzeti Közszolgálati Egyetem Katasztrófavédelmi Intézet alap- vagy mesterképzésén tanulmányokat folytató roma származású fiatal hallgatók, akik a tanulmányaikat már megkezdték, az első két félév ajánlott tantervben meghatározott kreditértékének megfelelő krediteket megszerezték, az utolsó lezárt képzési időszakban legalább 3,5-es tanulmányi átlagot értek el, valamint az Nemzeti Közszolgálati Egyetem Tanulmányi és Vizsgaszabályzatában meghatározott módon bejelentették, hogy tanulmányaikat a következő képzési időszakban folytatják. A támogatást 5 fő nyerheti el, a benyújtási határidő: 2018. október 31.

A Katasztrófavédelmi Oktatási Központ egységes rendvédelmi moduláris szakképzésén részt vevő roma származású fiatalok tanulmányai eredményes befejezésének elősegítésére és a katasztrófavédelmi pálya választásának ösztönzésére kiírt pályázatot szintén 5 fő nyerheti el. Pályázhatnak azok a képzésen részt vevők, akik a 2018. szeptember 3-án kezdték meg tűzoltó II. szakképzésen tanulmányaikat. A pályázatok benyújtási határideje: 2018. november 12.

Mindkét pályázattal kapcsolatban részletesebb felvilágosítás kérhető a +36/20-8200-538-as telefonszámon. A pályázati kiírás és adatlapo IDE kattintva érhetőek el. 

AktuálistámogatástanulmányBM OKFroma származású fiatalok