2024.04.25, Csütörtök

Új házirend lépett életbe a tolnai sporttelepen

tolna.hu

2018.08.06. 15:00

Az utóbbi időszakban látványos fejlesztések történtek a tolnai városi sporttelepen. A létrehozott értékek megóvása érdekében új házirend lép életbe augusztus elsejétől.

Hirdetés

A beruházások során felújítják az öltözőket, illetve új öltözőket alakítanak ki. Megújul az épület belső infrastruktúrája, valamint a nézőtér. Kijavítják a tetőszerkezetet is. Térköves parkolókat alakítottak ki, a füves pályákat teljes körűen megújítják. A bokros, cserjés területeket megtisztítják, füvesítik.

A százmillió forintos nagyságrendű fejlesztések által létrehozott értékeket meg kívánják óvni. Ennek fontos eleme, hogy a teljes sporttelepet körbekerítik, és szabályozzák a létesítmény nyitvatartását.

Vincze Károly, a Tolna VFC vezetőségi tagja, önkormányzati képviselő arról tájékoztatott, hogy elkészült a sporttelep házirendje, ami augusztustól lép életbe, és több változást is tartalmaz majd. A korlátozásokra azonban mindenképpen szükség van ahhoz, hogy a létesítmény megfelelően ki tudja szolgálni a sportolni vágyókat.

Néhány fontosabb szabály, amelyeket ezentúl be kell tartani. A telep a nyári időszakban hétköznapokon reggel 6-tól este 9-ig, szombaton és vasárnap reggel 7-től este 9-ig lesz nyitva. A téli időszakban reggel 8-tól este 8-ig, illetve reggel 8-tól este 7-ig.

A füves és a műfüves pályákra csak engedéllyel lehet rálépni. Kerékpározás, görkorcsolyázás a létesítmény egész területén tilos. A műfüves pályát kizárólag tornacipőben vagy más, gumitalpú cipőben lehet igénybe venni. A pálya nem rendeltetésszerű használatával okozott kárt a károkozónak meg kell térítenie.

AktuálisTolna megyeházirendtolnai sporttelep