2024.04.19, Péntek
Tizenkilenc baleset történt a hétvégén Tolna megyében
police.hu

Tizenkilenc baleset történt a hétvégén Tolna megyében

police.hu

2018.07.16. 13:15

A Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság helyszínelői 12 anyagi káros és 7 személyi sérüléses baleset helyszínén intézkedtek a hétvégén. A balesetekben tizenketten sérültek meg.

Hirdetés

Tamási belterületén, a 61. számú főúton 2018. július 15-én 13 órakor egy személyautó és egy motorkerékpáros ütközött össze. A balesetben a személygépkocsi vezetője könnyű, míg a motor vezetője és utasa is súlyos, életveszélyes sérüléseket szenvedett.

Az eset körülményeit a Tamási Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Alosztálya vizsgálja.

A rendőrség felhívja a figyelmet, hogy a motorosok és a kerékpárosok – mint a közlekedés legvédtelenebb résztvevői – nagyobb kockázatnak vannak kitéve. A járművezetőknek az átlagosnál is nagyobb óvatossággal kell figyelniük rájuk.

A balesetek elkerülésére, megelőzésére minden közlekedőnek törekednie kell. A gépkocsivezetők mellett a motorosok, a kerékpárosok és a gyalogosok is sokat tehetnek azért, hogy ne váljanak baleset részesévé, illetve áldozatává. A láthatóság és észlelhetőség biztosításával, a kiszámíthatósággal és a KRESZ előírásainak betartásával sok baleset elkerülhető lenne.

Balesetmentes közlekedést kíván a Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság!

AktuálisTolna megyebaleset