2024.04.24, Szerda

Nyári táboroztatást szervez Paks

telepaks.net

2018.06.11. 15:30

Sikeres pályázat eredményeként nyári gyermekfelügyeletet/nyári táboroztatást szervez a nyári szünidőben a Paks Kistérségi Szociális Központ Napközis Erzsébet Tábor programként.

Hirdetés

Pakson 11 turnusban, 436 gyermeknek a sport és egészséges életmód, a környezettudatosság, a hagyományőrzés és a kézművesség, az önismeret és a közösségépítés témájához kapcsolódó színes programokat és napi négyszeri étkezés biztosítanak. A szervező pedagógusok által előzetesen kidolgozott és szakmailag jóváhagyott programnak minden turnusban része egy külső buszos kirándulás. A táborok helyszíne: Paks, Cseresznyés Pajta (volt Puszta Lovasudvar).

A 6 és 14 év közötti gyerekek táboroztatása Paks Város Önkormányzata és az Erzsébet a Kárpát-medencei Gyermekekért Alapítvány támogatásával valósulhat meg. A részletes tájékoztatót, a turnusbeosztást és a szükséges dokumentumokat is megtalálják a www.paks.hu honlapon a hirdetmények, közzétételek alatt, ide kattintva közvetlenül elérhetik ezeket. Előfordulhat, hogy előzetes jelentkezés lemondása miatt lesznek szabad helyek, így aki érdeklődik a lehetőség iránt, keresse a Paks Kistérségi Szociális Központot.

AktuálisTolna megyePaksnyári táborErzsébet-tábor