2024.07.21, Vasárnap

Már lehet jelentkezni a Város napján rendezendő paksi főzőversenyre

telepaks.net

2018.04.06. 19:30

Halászléfőző versenyt hirdet Paks Város Önkormányzata és a Csengey Dénes Kulturális Központ a Város napja program keretében civilszervezeteknek, intézményeknek, családoknak, baráti társaságoknak. A rendezvény május 19-én lesz a Táncsics parkban.

A halat 6 és 8 óra között lehet megvásárolni Vass Antal bárkáján (OMV benzinkúttal szemben), az ételminta leadásakor a kifizetett összeg felét az önkormányzat visszafizeti. Az előzetesen jelentkező csapatoknak főzőhelyet, 2 db sörasztalt, 4 db padot, valamint vízvételi lehetőséget biztosítanak a szervezők. A főzőhelyeket 6 és 8.30 között lehet elfoglalni. Az étel elkészítéshez szükséges alapanyagokról, főzőedényekről, egyéb eszközökről minden csapatnak magának kell gondoskodnia. A helyszínen 6 és 7 óra között lehet jelentkezni a bárkán, akik így neveznek, azoknak főzőhelyet és vízvételi lehetőséget mindenképpen biztosítanak, de asztalokat és padokat az előzetesen jelentkezők számától függően, a készlet erejéig. Főzni kizárólag gázzal lehet, a gázpalackokat a verseny előtt ellenőrzik. A kijelölt főzőhelyek elfoglalását követően a gépjárművekkel a rendezvény helyszínét el kell hagyni.

A versenyre készült ételeket a helyszínen kell elkészíteni, árusításuk a rendezvényen tilos. Az alapvető higiénés feltételek betartása kötelező, a keletkezett hulladékot a résztvevőknek zsákokba kell gyűjteniük, és az arra kijelölt szemétgyűjtőkben elhelyezniük.

A zsűrizéshez egy adag ételt kell leadniuk a nevezőknek 12 és 13 óra között a nagysátorban. Az eredményhirdetés 13.30-kor lesz. A főzőverseny minden résztvevője ajándékot kap, és az első három helyezettet díjazzák. A győztes vándorserleget vehet át, valamint megkapja a Paks halászléfőző mestere címet.

Jelentkezni előzetesen a [email protected] e-mail címen lehet május 15-én 16 óráig. A nevezéshez meg kell adni a csapat nevét, létszámát, képviselőjük nevét és és elérhetőségeit. A helyszínen 6 és 7 óra között lehet nevezni a Bárkán. A főzőversennyel kapcsolatban bővebb felvilágosítást Cselenkó Erikától a 75/830-353 vagy az [email protected] e-mail címen lehet kérni. A felhívás és a jelentkezési lap a város honlapján elérhető.

AktuálisPakshalászléVáros NapjaCsengey Dénes Kulturális Központfőzőverseny