2024.03.19, Kedd

Itt ehetsz jókat idén nyáron - Elindult az országjáró Street Food Konvoj

Positive Communications Kft.

2018.04.27. 06:00

Idén tavasszal újra elindult az országjáró Street Food Konvoj, hogy minél több vidéki városba elvigye a minőségi utcai gyorsételeket. A csapat áprilistól szeptemberig 14 városba látogat majd el, Soprontól Pécsen át Nyíregyházáig szinte minden megyét érintve.

Hirdetés

A street food-ok mellett a programot idén 8 helyen utcaművészek is színesítik, akiknek pénzdíjas versenyt hirdettek a főszervezők.

Április 27-én Egerben, az Egri Csillag Fesztiválon kezdik street food missziójukat a magyar food truck-ok. Az országjáró Street Food Konvoj két éve indult útjára, hogy az ország minél több városában megmutassa, milyen a minőségi utcai gyorsétkeztetés. A kezdeményezésre egyre több önkormányzat lett nyitott, ennek köszönhető, hogy a csapat idén szinte minden nyári hétvégéjét más városban tölti.

Minden vidéki városban azt tapasztaltuk, hogy az embereknek óriás igénye van a különleges street food-okra. Aminek pedig külön örülünk, hogy befolyásoljuk és megihletjük a helyi gyorséttermeket is, akik meglátják a piaci lehetőséget  a minőségi ételekben

– mondta el Vad-Horváth Zoltán, a Magyar Street Food Egyesület elnöke.

Májusban Budapesten, Szekszárdon, Siófokon és Nyíregyházán lehet velük találkozni, júniusban pedig Zalaegerszegre, Kiskunhalasra, Sopronba, Győrbe és Tiszafüredre látogatnak. Júliusban Szombathelyen, Veszprémben és Pécsett állomásoznak, augusztusban pedig Debrecenbe érkezik a Food Truck Show. A csapat Tatabányán zárja a nyarat, de előtte a fővárosban még egyszer összegyűlnek a kocsik a Kincsem Parkban.

Bővebb információ: https://www.facebook.com/foodtruckshowhungary/

Fotók: Street Art Show Hungary

Galéria

KiskunhalasAktuálisTiszafüredSzekszárdpécsSiófokStreet Food Konvojgyorsételutcaművészek