2024.03.19, Kedd

Az egész várost várják az atomerőműves paksi majálisra

telepaks.net

2018.04.13. 17:00

Programokban bővelkedő lesz az idei atomerőműves majális is, ahova változatlanul nemcsak a munkatársakat várják, hanem Paks és környéke lakosságát is.

Hirdetés

A színpadi program 10 órakor kezdődik a Roger Schilling Fúvószenekar műsorával, fellép a Főnix Táncegyesület, a Destiny’s Dancers, a Pódium Táncstúdió, a Kvint Stúdió, a Fashion Dance, valamint a Tűzvirág Táncegyüttes. A kiemelkedő teljesítményt nyújtó munkavállalók elismerésére alapított Igazgatósági Nívódíjakat 14 órakor adják át, majd kihirdetik a főzőverseny eredményét. A napot Király Viktor koncertje zárja, ami 17.15-kor kezdődik.

Mindemellett lesz többek között majális focikupa, tizenegyesrúgó verseny, bagjump, eurobungee, trambulin, mászófal, felfújható mászóhegy, kalandpark, légvár, bababirodalom felfújható kis légvárral, arcfestés, szörfszimulátor, csillámtetoválás, airbrush festés, elektromos járművek, footgolf és még számos más programelem.
A részletes program az MVM Paksi Atomerőmű Zrt. Facebook-oldalán megtalálható. Május 1-jén tehát mindenkit várnak az ASE sporttelepére.

AktuálisPaksatomerőműMajális