2023.04.02, Vasárnap

Meghatározták az óvodai beíratás időpontját Pakson

telepaks.net

2018.03.14. 19:08

Április 23-án és 24-én lesz az óvodai beíratás a 2018/2019-es nevelési évre Pakson, amiről átruházott hatáskörben döntött a képviselő-testület humánpolitikai bizottsága.

Hirdetés

Mindkét napon 7.30 és 17 óra között várják majd a szülőket. A beíratás a székhelyóvodákban történik, a Paksi Napsugár Óvoda esetében a Vörösmarty utca 9-11. a Paksi Benedek Elek Óvoda esetében pedig az Ifjúság útja 1/b alatt. Mindkét óvoda felvételi körzete Paks teljes közigazgatási területe. A beíratáshoz szükség lesz a gyermek nevére kiállított személyi azonosító és lakcímet igazoló hatósági igazolványra, a születési anyakönyvi kivonatára és TAJ kártyájára, valamint a szülő személyi azonosító és lakcímet igazoló hatósági igazolványára. Azok a gyerekek óvodakötelesek a 2018/2019-es nevelési évben, akik 2018. augusztus 31-ig betöltik a harmadik életévüket – tájékoztatott Péterné Iker Ivett, a Paksi Polgármesteri Hivatal Humán Osztályának vezetője.

A város vezetése törekszik arra, hogy a szülők megfelelő és hiteles információkhoz jussanak a nevelési intézményekről. Ezt – az idén újdonságként – egy online kiadvánnyal segítik, ami tartalmazza a legfontosabb tudnivalókat, röviden bemutatja az óvodák programját, hagyományait. Az online kiadvány ide kattintva elérhető.

AktuálisóvodaPaksbeíratás