2024.07.14, Vasárnap

A héten a bonyhádi Gondozási Központban idősek hetét tartanak

www.bonyhad.hu

2017.10.05. 13:16

Minden nap színes programmal várják a klubtagokat.

Hétfőn délben az intézményvezető, Ritter Adél köszöntette az időseket kedves szavakkal és egy kis ajándékkal. Kedden délelőtt a Solymár Imre Városi Könyvtárba látogattak el, ahol előadást hallgattak arról, hogy mi a teendő, hogy ne váljanak áldozattá. Délutánra a kisiskolásokat várták a szépkorúak, a „Hogyan látom az időseket” témakörű rajzpályázat ünnepélyes eredményhirdetésére.

Céljuk a meghirdetett pályázattal az volt, hogy betekintsenek a fiatal korosztály gondolkodásába, miként vélekednek az idősekről, valamint a Gondozási Központot megismertetni, az itt végzett munkát bemutatni a megjelenteknek.

A nagy létszámú közönséget már a szépen kifestett és átrendezett intézményben láthatták vendégül, köszönettel Bonyhád Város Önkormányzatának, illetve a Mester Kft.-nek, akik nélkül nem szépülhetett volna meg a Központ. A rajzpályázatra 19 pályamű érkezett, ami az intézmény étkezőjébe lett kiállítva: munkaidőben a hét minden napján megtekinthető. A rajzokat Kovács Ferenc festőművész, tanár értékelte, aki a díjátadáson is részt vett. Ezen a napon köszöntötte az Őszirózsa Alapítvány nevében Kiss-Kelemen Eszter a korábbi hagyo

A szerdai napra közös sütés és főzés szerepelt a programon, míg csütörtökön a Perczel utcai óvodások érkeznek egy kis műsorral. A hét zárásaként, pénteken mustot, forralt bort kóstolgatnak és pogácsát sütnek az idősek – összegezte Sebestyén Orsolya, a Bonyhádi Gondozási Központ vezetője.

 

Forrás: www.bonyhad.hu

AktuálisBonyhádSolymár Imre Városi Könyvtár idősek hete