2024.04.23, Kedd
Az év tisztje lett a Tolna megyei főfelügyelő
Fotó: tolna.katasztrofavedelem.hu

Az év tisztje lett a Tolna megyei főfelügyelő

tolna.katasztrofavedelem.hu

2017.02.11. 13:58

A BM Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság évértékelő és feladatszabó állománygyűlésén a polgári védelmi kategóriában Sárossy Gábor tű. alezredes kapta az év tisztje elismerést.

Hirdetés

A BM Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság február 9-én tartotta évértékelő és feladatszabó állománygyűlését, melyen a hagyományok szerint dr. Góra Zoltán tű. vezérőrnagy országos katasztrófavédelmi főigazgató elismeréseket adott át az előző esztendőben kiemelkedő szakmai teljesítményt nyújtó szervezeteknek, tiszteknek, tiszthelyetteseknek.

Az állománygyűlésen megjelentek a főigazgatóság, a megyei igazgatóságok vezetői, a társ rendvédelmi és együttműködő szervezetek vezetői, képviselői. A résztvevők először megtekintették a katasztrófavédelem 2016-os tevékenységét bemutató kisfilmet, majd dr. Góra Zoltán tű. vezérőrnagy, országos katasztrófavédelmi főigazgató szóban is értékelte a szervezet munkáját. 

Az értékelő után a főigazgató elismeréseket adott át. Dr. Góra Zoltán tű. vezérőrnagy, országos katasztrófavédelmi főigazgató a 2016-ban a szakmai feladatok végrehajtásában kiemelkedő, és magas színvonalon nyújtott teljesítménye elismeréséként az év tisztje címet adományozta polgári védelmi kategóriában Sárossy Gábor tűzoltó alezredesnek, a Tolna Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság megyei polgári védelmi főfelügyelőjének.

Az elismeréshez szívből gratulál és az alezredesnek további szakmai sikereket és jó egészséget kíván a Tolna Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság!

AktuálisKatasztrófavédelemSárossy Gábor tű. alezredesAz év tisztjepolgárvédelem