2022.09.27, Kedd

Akár paksi is lehet az Év Anyavállalata

2016.04.26. 12:13

Hirdetés

A Gazdagmami.hu 2016-ban 7. alkalommal osztja ki az “Év Anyavállalata” díjat annak az anyának, aki kisgyermekek mellől a weboldal olvasói szerint is a legnagyobb teljesítményt nyújtva építette fel cégét. Erre  a címre idén egy paksi anyuka, Adorjánné Knábel Tünde is esélyes, aki példát mutatva a többi édesanyának három gyermeke mellett építette fel szülésznőként vállalkozását. Szavazni még két napig lehet.

Vida Ágnes, a népszerű blogger és babapszichológus célja, hogy felhívja a figyelmet, az anyák számára meglehetősen kilátástalan munkaerő-piaci helyzetből is van kiút: a verseny során olyan anyukákat mutat be, akik nem féltek a saját lábukra állni és kisgyermekek, család, házimunka mellett indították el saját vállalkozásaikat – és ezzel példát mutatnak minden anyukának.

Idén 128 anyuka indult el a pályázaton, akikre már csak 2 napig, április 28. 22.00 óráig lehet szavazni, hogy a legtöbb szavazatot kapó 10 vállalkozás bejusson a 2. fordulóba. Egy paksi háromgyermekes édesanya is a pályázók között.

Adorjánné Knábel Tünde szülésznőként indította el Gólyahír Programok elnevezésű vállalkozását. Várandósok elméleti és gyakorlati szülésfelkészítésével, kis és nagy kamaszok felvilágosításával, szülők elsősegélynyújtó tanfolyamaival, valamint vállalatok részére történő komplett női tréningek szervezésével és lebonyolításával foglalkozik.

Az Év Anyavállalatára ITT lehet szavazni.

Galéria

Helyi hírekPaksév anyavállalatavida ágnes