2024.06.23, Vasárnap

Ajándékok a gyerekeknek a rendőröktől

2016.02.09. 15:05

A Nógrád Megyei Baleset-megelőzési Bizottság is részt vett a hétvégén szervezett salgótarjáni jótékonysági rendezvényen. Élmény és tárgyi ajándék volt a jutalom a gyerekek részére. A meglepetések mellett hasznos közlekedési ismeretekkel térhettek haza. 

A Salgótarjáni Városi Sportcsarnokban 2016. február 6-án rendezték meg a második jótékonysági amerikai foci tornát. A színvonalas rendezvény lebonyolításához igyekeztek a Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság Baleset-megelőzési Bizottság szakemberei is hozzájárulni, akik baleset-megelőzési célt szolgáló ajándékokat adtak át a gyerekek részére. A jelenlévők a helyszínen kipróbálhatták továbbá az ott kiállított motorkerékpár szimulátorokat is, melyek segítségével biztonságos körülmények között gyakorolhatók a KRESZ szabályai.

Tamás Kovács Andrea rendőr őrnagy, a Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság Baleset-megelőzési Bizottság előadója a bizottság nevében  - segítve a Gyermekosztályon tartózkodó kis betegek felépülését, gyógyulását - egy ajándékcsomagot adott át a Szent Lázár Megyei Kórház Csecsemő - és Gyermekgyógyászati Osztály főorvosa, Dr. Szabó Attila részére.

forrás: police.hu

Galéria

Helyi hírekrendőrségjótékonykodásszimulációbál