2024.07.20, Szombat

Tolna megye is a ma esti meccsre készül

2016.06.22. 12:42

Szekszárd, Paks, Madocsa - mindenhol a ma esti meccsre gyúrnak a szurkolók, hogy közösen buzdítsák a magyar válogatottat a portugálok ellen.

Szekszárdon a Garay térre várják a szurkolókat a Szekszárdi Sportközpont Nkft. és az önkormányzat által felállított szurkolói sátorba, ahol egy óriás LED falon, fedett sátor alatt lehet megtekinteni az Európa-bajnokság összes mérkőzését.

Madocsa egy emberként szurkol a válogatottnak, de kiemelten természetesen kedvenc szülöttjének, Böde Daninak. A madocsai drukkerek remélik, Dani többet lesz ma pályán.

Pakson a Sárgödör téren óriáskivetítőn követhetik a futballrajongók a mai mérkőzést az önkormányzat jóvoltából. A kis téren, ahol a hétvégi Izland elleni meccset láthatták, a nyolcaddöntő magyar mérkőzéseit is meg lehet majd nézni. A belépés ingyenes, a vendéglátásról a Fabro Pincészet gondoskodik, lesz futballburger és magyar sör. A szervezők azt javasolják, hogy aki nem érkezik időben, szerelkezzen fel egy pléddel.

Böde Dániel és Fiola Attila egykori egyesülete, a Paksi FC futballistái a büki edzőtáborban nézik meg a portugálok elleni mérkőzést és nagyon büszkék arra, hogy a válogatottban két egykori futballistájuk sikeresen szerepel.

forrás: teol.hu, paksihirnok.hu, szekszard.hu

Galéria

AktuálisTolna