2023.05.28, Vasárnap

Szakmák Éjszakája 2016 – Próbáld ki, ismerd meg, csináld meg!

2016.04.11. 14:21

Hirdetés

A különféle éjszakák szervezése divatos lett rendezvényszervező körökben: van már múzeumok-, kutatók-, állatkertek éjszakája, és persze itt a Szakmák Éjszakája. Április 15-én, pénteken, este 18 órától nem csak színes és szórakoztató programokat, hanem lehetséges életutakat kínálnak a fiataloknak Tolna megyében több városban is.

A diákok most egy este alatt végigjárhatják a szakképző iskolákat, megismerhetik a velük együttműködő cégek világát, menő szakemberekkel találkozhatnak és melyik megnézhetik, melyik foglalkozás valójában mit takar. Így könnyebb eldönteni, mi az a pálya, ami igazán közel áll hozzájuk és eltudják képzelni benne az életüket.

A Szakmák Éjszakája megadja a felfedezés örömét, megmutatja azoknak az embereknek a munkáját, akik nélkül nem lenne működőképes a világunk. De nem csak megismerhetik, hanem sok esetben ki is próbálhatják magukat a fiatalok az adott szakmában. Hegesztőtől programozóig, fodrásztól menedzserig bármik lehetnek.

Szekszárd, Bonyhád, Dombóvár, Dunaföldvár, Paks és Tamási is színvonalas programokkal várja a tanulókat a Szakmák Éjszakája április 15-én, 18 órától kezdődően.

Pontos helyszínek és programok ITT böngészhetőek.

Galéria

AktuálisTolna megyeszakmák éjszakája