2024.07.14, Vasárnap

Reformáció 500: meghosszabbították a rajzpályázat határidejét

tolnamegye.hu

2017.05.23. 17:31

2017. június 15-ig pályázhatnak még a Tolna megyei általános és középiskolás diákok rajzzal és kisfilmmel a Reformáció 500. évfordulója alkalmából.

A Tolna Megyei Önkormányzat III. „Vár a megye” - Tolna Megyei Értékek Napja elnevezésű rendezvénye keretében, a reformáció 500 éves évfordulója alkalmából hirdet rajz és kisfilm pályázatot, Tolna megyei általános és középiskolás diákok, fiatal felnőttek számára.

A pályázat célja:

1. kategória: A Tolna megyében található, a reformációhoz kötődő értékek (épített örökség, hagyományok, emlékek, üzenetek…) bemutatása RAJZON.

2. kategória: A Tolna megyében található, a reformációhoz kötődő értékek (épített örökség, hagyományok, emlékek, üzenetek…) bemutatása KISFILMEN, kb. 2-3 perc terjedelemben.

Pályázhatnak:

1. kategória: Tolna megyei általános iskolák alsó és felső tagozatos tanulói, két külön korcsoportként

2. kategória: Tolna megyei középiskolások, 25 év alatti fiatalok

Pályázati feltételek:

1. kategória: a pályázatra egy fiatal egy alkotást küldhet be. A versenyben kizárólag az A4-es méretű alkotások kerülnek elbírálásra. A művek elkészítéséhez bármilyen anyag, illetve technika használható (ceruza, zsírkréta, tus, tempera, vízfesték, stb.).

A pályázatra az eredeti példányt szükséges beküldeni, elektronikus formában leadott rajzokat nem fogadunk el. A munkák hátoldalán a kép címét, a gyermek nevét, osztályát, a nevelő vagy oktató intézmény nevét és törvényes képviselőjének elérhetőségét kell feltüntetni.

2. kategória: a kisfilmek elkészítésének egyik fő szempontja, hogy a közösségi médiában is terjeszthetőek legyenek.

A pályázatra 2-3 perces videó filmeket várunk, bármilyen programmal készülhetnek, de mov, mpeg, mp4 vagy wmv formátumban, HD (vagy full HD) felbontásban legyenek elmentve.

Nevezési díj nincs!

Beérkezési határidő: 2017. június 15. csütörtök

Tolna Megyei Önkormányzat Hivatala

7100 Szekszárd, Szent István tér 11-13.

[email protected]

Eredményhirdetés:

„III. Vár a megye” Tolna Megyei Értékek Napja - 2017. június 23. péntek

A beküldött rajzokból a Tolna Megyei Értékek Napja alkalmából kiállítást rendezünk. A pályázatra beküldött filmek a Tolna Megyei Önkormányzat facebook oldalán (www.facebook.com/tolnamegyeionkormanyzat) 2017. június 16-tól megtekinthetőek lesznek, melyekkel kapcsolatosan várjuk a közönség véleményét!

Díjak:

A zsűri döntése alapján minden kategória 1-3. helyezettje, valamint a filmek esetében a közönségszavazás győztese oklevélben és értékes jutalomban részesül.

 

Forrás: tolnamegye.hu

PályázatokTolna megyeemlékévrajzpályázatreformáció