2024.04.27, Szombat
256 mentőállomásra juttatnak el fenyőfákat karácsonyig
Illusztráció, unslpash.com

256 mentőállomásra juttatnak el fenyőfákat karácsonyig

MTI

2023.12.21. 10:18

Fenyőfákkal köszöntük meg az Országos Mentőszolgálat bajtársainak egész éves munkáját - írta közösségi oldalán az agrárminiszter csütörtökön, amikor bejelentette, hogy az állami erdészeti társaságok közreműködésével 256 mentőállomásra juttatnak el örökzöldeket karácsonyig.

Hirdetés

Áldott ünnepet kívánó üzenete mellett egy videót is feltöltött Nagy István, amelyen személyesen vitt el egy fenyőfát a dunakeszi mentőállomásra Csató Gáborral, az Országos Mentőszolgálat főigazgatójával, akivel a díszítést is elkezdték.

 

 

Erdészeti, meg amolyan agrárminiszteri nyelven szeretnék kifejezni az ország köszönetét a mentők egész éves munkájáért - fogalmazott a miniszter a videóban. Akiken a mentőknek kell segíteni, azoknak nincs módjuk megköszönni - tette hozzá Nagy István.

Ezért 256 mentőállomásra juttatnak el egy-egy fenyőt karácsonyfának az állami erdészeti társaságok országszerte - mondta Nagy István, aki megköszönve áldozatos munkájukat, hozzátette: "legyen ott a magyar emberek szeretete".

"Talán a Covid alatt éreztük ennyire a társadalmi megbecsülést, és azt, hogy a tenyerükön hordoz minket a bajtársaimmal a lakosság" - mondta Csató Gábor, aki közölte: 8500 bajtársának az Agrárminisztérium, a kormányzat és a lakosság is megköszöni az ez évi munkáját. Hozzátette: ő is háláját fejezi ki bajtársainak a több mint 1,3 millió idén ellátott betegért.

Országos hírekkarácsonyOrszágos Mentőszolgálat