2024.06.16, Vasárnap

Megújult Bátonyterenye és Pásztó Járási Hivatala

2015.12.18. 11:42

Megújult a Nógrád Megyei Kormányhivatal két járási foglalkoztatási osztályának ügyfélszolgálata: az integrált rendszer kereteinek megteremtése a foglalkoztatási szolgálat infrastruktúrájának fejlesztésével című, országos projekt keretében Nógrádban a bátonyterenyei és a pásztói kirendeltség várja új arculattal az állampolgárokat.

Az Európai Uniónak köszönhetően átadása után alig 15 évvel frissült a megjelenése a bátonyterenyei, Madách út 6/b. alatti Bátonyterenyei Járási Hivatal Foglalkoztatási Osztálya épületének – mondta el a csütörtöki átadóünnepségen dr. Szabó Sándor kormánymegbízott. Az országban összesen 56 épületet újított fel a Nemzetgazdasági Minisztérium és a Közigazgatási és Igazságügyi Hivatal, összesen hatmilliárd forint értékben, a javuló körülmények mind a hivatalok dolgozóit, mind az állampolgárokat szolgálják majd – mondta.

A bátonyterenyei kirendeltség 48,3 millió forintból újult meg, alig két hónap leforgása alatt a fogyatékkal élők kiszolgálásának feltételei is javultak, modernebbek, a Kormányablakok arculatához igazodók lettek az irodák, festés, fűtés- és klímafelújítás, belső nyílászárók és burkolatok cseréje, valamint új informatikai rendszer fért ebbe a keretbe – hangzott el az átadóünnepségen dr. Lengyelné Imreh Erika járási hivatalvezetőtől.

A pásztói, Cserhát-lakótelep 11. alatti kirendeltségen Zsiga Tamás, a Pásztói Járási Hivatal vezetője kijelentette: lényegesen rosszabb érzetet keltene mindkét félben, ha nem méltó környezetben várnák a hivatal dolgozói a betérő ügyfeleket. A belső terek kialakítása, bútorozása és informatikai fejlesztése zajlott itt is, az Univerzál Kft. révén itt is rekord idő alatt fejezte be a 26,9 milliós fejlesztést. Akadálymentesen használható és nagyobb alapterületű lett az ügyféltér, ami – reményei szerint – az ügyeiket intézni betérő állampolgárok számára is könnyebbséget jelent majd.

forrás: nmkh.hu

 

Galéria

Helyi hírekBátonyterenyePásztóJárási Hivatal