2024.06.21, Péntek

Lomtalanítás áprilisban Salgótarjánban

2016.03.30. 12:29

A VGÜ Nonprofit Kft. tavaszváró lomtalanítási akciót szervez áprilisban Salgótarjánban.

A VGÜ Nonprofit Kft. tavaszváró lomtalanítási akciót szervez áprilisban Salgótarjánban. A korábbi évek sikeres gyakorlatának megfelelően idén is más-más időpontokban helyezhetik ki a feleslegessé vált dolgaikat a város lakói.

Az első ütem április 8. és 11. között lesz és a Nyugati városrész, Idegér, Belváros, Eperjestelep, Rokkanttelep, Vásártér, Kemerovó, Napsugár lakótelep, Béke körút lakóit érinti.

A második ütem április 15. és 18. között várható, és Rónafalut, Rónabányát, Zagyvarónát az Acélgyár környékét, Somoskőt, Salgóbányát és a Beszterce-lakótelepet érinti.

A harmadik ütem április 22. és 25 között lesz. Ekkor Somlyóbánya, Forgách-telep, Baglyasalja, Zagyvapálfalva, Gorkij lakótelep, Bányagépgyári rész, Szécsényi út, Kinizsi út, Hámán K. telep és Kotyháza lakóit érinti.

A lomtalanítás nem terjed ki veszélyes-, építési-bontási-, állati eredetű- valamint ipari-termelési eredetű hulladékok elszállítására. A háztartásokban keletkezett veszélyes hulladék (pl.: akkumulátor, használt étolaj, gyógyszer, permetezőszer stb.) a lomtalanítás ideje alatt térítésmentesen leadható majd a VGÜ telephelyén. A lomtalanítás teljes időszaka alatt az elektronikai hulladék a Térségi Hulladéklerakó telepen térítésmentesen leadható.

forrás: vgu.hu

Galéria

AktuálisSalgótarjánlomtalanításhulladékháztartás