2024.04.24, Szerda

Idén is várják a jelentkezőket a Szekszárdi Magasiskolába

magasiskola.com

2017.05.29. 11:04

A Mészöly Miklós Egyesület és A PAD Irodalmi, Művészeti és Kulturális Egyesület 2017 júliusának közepére Szekszárdi Magasiskola Írói alkotótábor és mesterkurzus címmel ismét meghirdette a kezdő írók és az irodalmi alkotás iránt érdeklődők számára a programjait.

Hirdetés

"Az igazi megértésben mindig van egy csöpp gyengeség is.”

Ezen a nyáron (kreatív szemináriumaikon és folyamatos beszélgetéseikben) keresik majd azt a csöppnyi gyengeséget, ami igazivá teheti az írásos megértést.

Minden jelentkezőtől azt várják, hogy válasszanak a műnemek közül, majd (minden egyéb megkötés nélkül) küldjenek el a Magasiskola címére vagy maximum három oldal prózát, vagy maximum három oldal verset (határidő: 2017. 06. 11.).

A szövegeket a szemináriumvezetők (próza: Péterfy Gergely, Szilasi László, líra: Orcsik Roland, Vörös István) gondosan elolvassák, s ezek alapján döntenek (határidő: 2017. 06. 18.).

A kiválasztottak – 40e HUF befizetése után – egész hetes együttgondolkodásra, kosztra, kvártélyra, szállásra számíthatnak, majd az irodalmi tábor végén részt vehetnek a záró felolvasóesten.

 

További információ itt: http://magasiskola.com/2017/05/24/szekszardi-magasiskola-meszoly-miklos-irodalmi-akademia-iroi-alkototabor-es-mesterkurzus-2017/

 

Forrás: magasiskola.com

Kultúraoktatásirodalomtáborszekszárdi magasiskola