2024.03.29, Péntek

Már javában zajlik az Ozora Fesztivál

infotamasi.hu, programturizmus.hu

2017.08.03. 09:43

A fesztivál a térség egyik legizgalmasabb és legegyedibb rendezvénye már több mint egy évtizede.

Hirdetés

2017 sem telhet el OZORA nélkül, hiszen a Sziget népszerűségével vetekedő, idén július 31. és augusztus 6. között szirmokat bontó fesztivál a térség egyik legizgalmasabb és legegyedibb rendezvénye már több mint egy évtizede, varázslatos hangulatáért a világ túlsó feléről is érkeznek a látogatók.

Hétfőn zajlott a szokásos megnyitó, a szervezők ezúttal is kitettek magukért, és nem sokkal fél 9 után emberek tízezrei töltötték meg a táncteret, a fellépők napokon keresztül szórakoztatják majd a résztvevőket.

A fesztiválra érkező nagyszámú közönség és a megnövekedett személy és járműforgalom miatt a térségben fokozott rendőri jelenlétre kell számítani, melynek célja a környező települések lakóinak és a résztvevők szubjektív közbiztonság érzetének erősítése, a bűncselekmények és szabálysértések visszaszorítása, a jogellenes cselekmények megakadályozása, valamint a közúti közlekedés segítése, balesetek megelőzése. Az ellenőrzés keretében az egyenruhások személyeket igazoltathatnak, ruházatukat, járművüket átvizsgálhatják, a közbiztonságra veszélyt jelentő eszközöket lefoglalhatják. A Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság és a Készenléti Rendőrség munkatársai mindent megtesznek annak érdekében, hogy az ellenőrzés az állampolgárokat ne zavarja, célja kizárólag a jogsértő cselekmények megelőzése, illetve megakadályozása.

A fesztivál éjszakáiban sámántüzek, bámulatos színpadképek, vetítések majd maga a hajnal adnak a goa zene világsztárjainak zenéihez tökéletes testet. A zenéi sokszínűség mellet az Ozora fesztivál üzenete a természet és egymás szeretete is.

Az Ozora a béke és a szeretet fesztiválja, ide nem vadulni jönnek az emberek, hanem táncolni és jól érezni magukat. A közösség és a megnyugvás völgye az Ozora, ahogy a fesztivál üdvözlő táblája is írja, egy talpalatnyi Földi Paradicsom.

 

Forrás: infotamasi.hu, programturizmus.hu

KitekintőTolna megyeközösségrendőrségfesztiválOzora Fesztivál