2024.04.20, Szombat

A pécsiek „zsákjukban” vihették haza a Mikuláskupát

bonyhad.hu

2016.12.08. 08:20

Mikulásnapi Mix Röplabdatornát rendeztek Bonyhád város sportcsarnokában a múlthétvégén. Az eseményre az ország több pontjából érkeztek résztvevők, hogy megméressék tudásuk. Végül azonban a pécsiek örülhettek.

Hirdetés

A Pécsről érkezett Tipszmix csapatának tagjai emelhették a magasba a győztesnek járó serleget a Mikulásnapi Mix Röplabdatorna eredményhirdetésén az elmúlt hétvégén. A Bonyhádi Röplabda és Szabadidő Klub által szervezett eseményhez tizenkét együttes csatlakozott, a házigazdák mellett az ország több pontjáról érkeztek játékosok a kétnapos rendezvényre, amelynek a városi sportcsarnok adott otthont.

Akárcsak a korábbi években, idén is remek hangulatban zajlott a sportág népszerűsítését célzó, amatőr torna, amelynek résztvevőit Vizin Balázs köszöntötte. A klubelnök úgy fogalmazott, immáron több éves hagyomány, hogy sporttal hangolódnak adventre, a közelgő ünnepre. – Egyesületünk egyik elmaradhatatlan rendezvénye az év végi röplabdatorna – amit a csapatok is minden évben várnak, legalább annyira, mint a mikulást – fogalmazott humorosan az elnök.

Vizin Balázs az egyesület nevében köszönetet mondott a város vezetésének, hogy támogatásukkal idén is életre hívhatták a közel két évtizedes múltra visszatekintő rendezvényt. Majd elismerően szólt a csapatok szerepvállalásáról, hozzátéve, hogy a Mikulásnapi Mix Röplabdatornákhoz hasonló, országos kitekintésű programok nagyban hozzájárulnak a sportág népszerűsítéséhez. – A legnagyobb elismerés – folytatta a játékosokra tekintve – titeket illet, hiszen az év során a különböző tornák révén összefogjátok, egyben tartjátok a hazai amatőr „röplabdás családot”, ami példaértékű, követendő és megbecsülendő.

A hétvége során körmérkőzéseken alakult ki az erősorrend. Izgalmas, látványos megmozdulásokban bővelkedő meccseket kísérhettek figyelemmel a sportcsarnokba látogatók.

A Mikulásnapi Mix Röplabdatorna végeredménye:

1., Tipszmix (Pécs)

2., Röplabdászok (Kecskemét)

3., No Name (Veszprém)

4., Six-Team (Kecskemét)

5., Szarvashiba (Szarvas)

6., Jószerencsét (Komló)

7., Bonyhád I.

8., Bonyhád II.

9., Kacsadombos (Szarvas)

10., Kispadosok (Pécs)

11., Pécs B

12., Telepátia (Etyek)

 

A torna különdíjasai

Kiemelkedő teljesítmény nyújtott játékosok:

Női mezőny

Huszti Bernadett (Bonyhád)

Vajda Evelin (No Name)

Gyulai Fanni (Kacsadombos)

Férfi mezőny

Nagy Gábor (Röplabdászok)

Keppel Attila (Jószerencsét)

Gáyer József (Kispadosok)

KitekintőBonyhádMikulás Kuparöplabdatorna

Ajánljuk még