2024.06.23, Vasárnap

A Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság csapata az Országos Bűnügyi Technikai Versenyen második helyezést ért el.

A Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság csapata az Országos Bűnügyi Technikai Versenyen második helyezést ért el.

A Heves Megyei Rendőr-főkapitányság rendezte meg az Országos Bűnügyi Technikai Verseny Vedres Mátyás Emlékversenyét.  Az ország összes megyéje és a Budapesti Rendőr-főkapitányság bűnügyi szakemberei az Egri Termál- és Strandfürdő területén oldották meg különféle beállított helyszínen az 5 elméleti és 12 gyakorlati feladatot.  Többek között helyszíni szemle lefolytatása, bűnügyi nyilvántartásba vétel és helyszín rekonstrukciója várt megoldásra. A mentőszolgálat és a katasztrófavédelem munkatársai is színesítették egy-egy feladvánnyal az izgalmas vetélkedőt.

Az eredmény hirdetésen a 19 versenyző csapat közül a Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság csapata vehette át a kiemelkedő teljesítményért járó második helyezést és a mentőszolgálat külön díját.

A sikeres nógrádi csapat kapitánya Nagy Tivadar rendőr alezredes, a Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Technikai Osztály vezetője volt, tagjai Dr. Hegedűs Gergely rendőr százados bizottságvezető, Brunczel Attila rendőr százados és Percze Ferenc rendőr százados főtechnikusok voltak.

forrás: police.hu

Galéria

AktuálisNógrád Megyei Rendőr-főkapitányságVedres Mátyás EmlékversenyOrszágos Bűnügyi Technikai Verseny