2024.07.21, Vasárnap

Ki tud legjobb novellát írni?

2016.05.30. 16:32

Salgótarján Város Diákönkormányzat novellaíró pályázatot hirdet minden Salgótarjánban élő, általános és középiskolás gyermek és fiatal részére.

Salgótarján Város Diákönkormányzat novellaíró pályázatot hirdet minden Salgótarjánban élő, általános és középiskolás gyermek és fiatal részére. Műfaji megkötés nincsen, a beérkezési határidő június 20-a. A legjobbakat könyvutalvánnyal díjazzák.

A novella elkészítésére vonatkozóan műfaji megkötés nincsen! Kérik, hogy a beküldött pályaműveken csak a korcsoport megjelölése szerepeljen. Minden pályázó mellékelje az adatlapot, amelyen feltünteti a következő adatokat: név, életkor, lakcím, telefonszám, e-mail cím, iskolája neve, osztálya, pályaművének kategóriája, címe.

A novella terjedelme korlátlan gépelt oldal (12-es betűméret) legyen.

Kategóriák: I. korcsoport: 1-8. osztályos diákok

II. korcsoport: 9-13. osztályos diákok

III. korcsoport: 18-25 éves kor közötti fiatal felnőttek, akik már nem folytatnak általános, vagy középiskolai tanulmányokat

A pályaműveket szakmai zsűri értékeli. Az egyes korcsoportok legjobb alkotásait értékes díjakkal jutalmazzák – könyvutalvány: I hely 6.000 Ft, II. hely 5.000 Ft, III. hely 4.000 Ft – valamint a helyi médiában, irodalmi lapokban is megjelentetik.

A pályázat beérkezésének határideje: 2016. június 20. A pályázatot postán, személyesen vagy pdf formátumban e-mailen az alábbi címekre lehet benyújtani: E-mail: [email protected] Cím: Salgótarjáni Városi Diákönkormányzat 3100 Salgótarján, Erzsébet tér 4. (SITI) Kérik a borítékra írják rá, hogy „novellaíró pályázat”.

forrás: salgotarjan.hu

Galéria

Helyi hírekSalgótarjánnovellanovellaíró pályázat