2024.05.26, Vasárnap
Paks - Böde Dániel marad a kupadöntőre készülő csapatnál
Fotó: Paksi FC

Paks - Böde Dániel marad a kupadöntőre készülő csapatnál

MTI

2024.05.08. 08:51

Meghosszabbította szerződését Böde Dániel, a labdarúgó OTP Bank Ligában szereplő Paksi FC támadója, aki így a 19. élvonalbeli szezonjára készülhet a nyáron.

"Úgy érzem, továbbra is jó erőben vagyok. Talán a mostani szezonban is volt egy-két olyan mérkőzés, ahol segíteni tudtam a csapaton. Amíg segíteni tudok a klubnak, valamint élvezem a játékot, addig csinálom. Jelenleg a sok közül egy statisztika foglalkoztat, Varga László, régi játékosunk, jelenlegi masszőrünk a klub legidősebb gólszerzője, és ezt szeretném megdönteni" - idézte a 25-szörös válogatott játékost a klub honlapja. Varga 38 évesen, egy hónaposan és huszonkilenc naposan szerzett gólt 2006. október 28-án a Sopron elleni mérkőzésen.

Böde már a hatodik az NB I-es örökrangsorban

A 37 esztendős Böde a 12. idényét kezdheti majd meg a tolnai gárda színeiben, emellett hét esztendőt töltött a Ferencvárosnál.
Böde az NB I-ben eddig 471 mérkőzésen lépett pályára, amivel az örökrangsor hatodik helyén áll, őt Szűcs Lajos előzi meg (486), az első Végh Zoltán (570).
A Paks két fordulóval a vége előtt a második helyen áll az OTP Bank Ligában, a MOL Magyar Kupa döntőjében jövőszerdán pedig a már bajnok Ferencvárossal találkozik a Puskás Arénában.

Helyi hírekPaksPaksi FCBöde Dánielszerződés