2024.05.01, Szerda
A Magyar Kupában is folytathatja a menetelést a Paks
illusztráció - pixabay

A Magyar Kupában is folytathatja a menetelést a Paks

mti

2023.11.01. 14:28

A fővárosiak nem szerepelnek jól a másodosztályban, meglepetés lenne, ha a paksiak éppen a Honvéd ellen esnének ki a kupából.

Hirdetés

edden, szerdán és csütörtökön rendezik a labdarúgó MOL Magyar Kupa negyedik fordulójának mérkőzéseit, amelyeken a nyolcaddöntőbe jutás lesz a tét.

A sort a másodosztályban listavezető ETO FC Győr nyitja a Debrecen ellen. A két csapat az előző szezonban is megmérkőzött egymással az ETO Parkban: a DVSC a nyolcaddöntőben csak hosszabbítás után tudott nyerni 2-1-re. Most még szorosabb csatára van kilátás, a győriek kerete ugyanis a nyári szünetben alaposan megerősödött, ezt bizonyítja, hogy 13 forduló után vezetik az NB II tabelláját és hazai pályán még veretlenek, a hajdúságiak viszont nyeretlenek idegenben az OTP Bank Ligában.   

A negyedik forduló csütörtökön Kispesten zárul, ahol az NB II-es Budapest Honvéd a Paksot fogadja. A fővárosiak nem szerepelnek jól a másodosztályban, csupán a 11. helyen állnak a tabellán, a tolnaiak viszont másodikok az élvonalban, így meglepetés lenne, ha éppen a Honvéd ellen esnének ki a kupából.

Helyi hírekfoci