2024.03.28, Csütörtök
Tolna megye tiszti főorvosát díjazták Bonyhádon
illusztráció - pixabay

Tolna megye tiszti főorvosát díjazták Bonyhádon

mti

2022.03.16. 16:51

A Völgységi Tehetséggondozó Egyesület Völgység Talentuma díját öt diák vette át Takács Lászlónétól, az egyesület alelnökétől.

Hirdetés

Április 3-án a jövő és a múlt között kell választanunk - mondta a Miniszterelnökség nemzetpolitikáért felelős államtitkára kedden Bonyhádon az 1848-as forradalom évfordulóján rendezett megemlékezésen.    

Potápi Árpád János, aki egyben a térség fideszes országgyűlési képviselője felidézte, hogy a magyarság története folyamatos szabadságküzdelmek története volt; Bocskai, Bethlen, Rákóczi, a 48-as hősök, az 56-os forradalmárok valamennyien a nemzeti függetlenség megteremtéséért, a hit megtartásáért, és a béke eléréséért harcoltak.

"Nekünk, ma élő magyaroknak sincs más feladatunk, minthogy mindent megtegyünk annak érdekében, hogy hazánk szabadon éljen, és béke legyen az országunkban" - mondta, hozzátéve, hogy a 48-as forradalmárok egyik legfontosabb követelése az volt, legyen béke, szabadság és egyetértés.

A Vörösmarty Mihály Művelődési Központban rendezett ünnepségen Filóné Ferencz Ibolya (Fidesz-KDNP), Bonyhád polgármestere munkássága elismeréséül Perczel-díjat adott át Németh Lídia volt Tolna megyei tiszti főorvosnak. A Völgységi Tehetséggondozó Egyesület Völgység Talentuma díját öt diák vette át Takács Lászlónétól, az egyesület alelnökétől.

Helyi hírekBonyhádKÉSZ Zrt.