2024.04.19, Péntek
Szeptemberben PaksiBorBála
Illusztráció: pexels.com

Szeptemberben PaksiBorBála

telepaks.net

2021.09.04. 11:59

Három szalmabála magasságú falat építenek, ebben a térben lesz egy fedett színpad és háromszáz ülőhelyes nézőtér.

Hirdetés

Szép lezárása lesz a paksi nyári programok sorának, bízunk abban, hogy sok résztvevő lesz – mondta Szabó Péter polgármester a PaksiBorBála elnevezésű programról sajtótájékoztatón, amit Márkus Zalánnal, a Csengey Dénes Kulturális Központ igazgatójával tartottak- írja a telepaks.net. A polgármester az előzményekről azt mondta, hogy még tavaly kereste meg a bálaszínház ötletével Márkus Zalán, ám a koronavírus-járvány miatt kialakult helyzetben nem lehetett megvalósítani ezt a különleges programot, amelynek keretében most több napon várják a közönséget az Atomerőmű SE sportcsarnoka melletti területen elkészülő színháztérre.

Márkus Zalán igazgató úgy tájékoztatott, hogy három szalmabála magasságú (kb.: három méter) falat építenek, ebben a térben lesz egy fedett színpad, és háromszáz ülőhelyes nézőtér. A program szeptember 14-én indul, majd 15-én, 16-án és 17-én is várják a közönséget, mindegyik nap 17 órakor kezdenek és 21 órakor zárnak. Mind a négy napon több előadással várják az érdeklődőket, minden korosztály találhat kedvére valót a kínálatban. Márkus Zalán kiemelte, hogy a rendezvény nevében nem véletlenül szerepel a bor, hiszen megjelenik a műsorban, illetve az italkínálatban főszerepet kap.

A palettán szerepel többek között Kalandok Nigériában útibeszámoló, Müller Péter Sziámi és Szakcsi Lakatos Béla estje, Állati jó bemutató!, gasztroszínházi improvizációs színházi előadás borkóstolással, Szabó Balázs szólóestje, a Kiskalász együttes koncertje, Carson Coma akusztik – Giorgio és Barni koncert, a Holló Együttes koncertje, Sebestyén István előadása.

A részletes programért figyeljék a Csengey Dénes Kulturális Központ Facebook-oldalát.

Helyi hírekPaksprogramokPaksiBorBála