2024.04.20, Szombat
NMHH: a szekszárdi rádió is a támogatottak közé került
illusztráció - pixabay

NMHH: a szekszárdi rádió is a támogatottak közé került

mti

2021.05.26. 04:41

A pályázat első fordulójában huszonnégy rádió huszonhét műsora jutott összesen 89,76 millió forinthoz.

Hirdetés

Mintegy 90 millió forintos támogatást ítélt meg huszonnégy vidéki, fővárosi és határon túli rádió huszonhét műsorának elkészítéséhez a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság (NMHH) Médiatanácsa e heti ülésén - közölte az NMHH Kommunikációs igazgatósága szerdán az MTI-vel.    

Mint írták, a médiatanács hírműsorok, tematikus és közérdekű szolgáltató magazinműsorok készítését ösztönző 2021-es pályázatának első fordulójában huszonnégy rádió huszonhét műsora jutott összesen 89,76 millió forinthoz.   

Hírműsorokat készíthet a pécsi, a debreceni és a salgótarjáni Rádió 1, a fehérgyarmati Rádió Som, a kecskeméti Gong Rádió, a szombathelyi Credo Rádió, a szekszárdi Rádió Antritt, a szabadkai Pannon Rádió és a székesfehérvári Vörösmarty Rádió. Szolgáltató magazinműsorok kategóriában sikeresen pályázott a 101.7 Pécs FM, a Rádió Szentendre, a tatabányai Forrás Rádió, a Rádió Törökszentmiklós, a miskolci Európa Rádió, a kalocsai Koronafm100, a karcagi Aktív Rádió 93.9, a Paks FM, a Rádió Dabas, a békéscsabai 98.4 Mega Rádió és a 104,0 Rádió 1, a nyíregyházi Best FM, a miskolci Rádió M, valamint a fővárosi Karc FM és a Mária Rádió. Tematikus magazint készíthet a támogatásból a dunaújvárosi Rádió 24, a szentgotthárdi Radio Monoster és a budapesti Trend FM.