2024.04.18, Csütörtök
A paksi közegnek is köszönhető, hogy foci Eb-re készülhet paksi csatár

A paksi közegnek is köszönhető, hogy foci Eb-re készülhet paksi csatár

mti

2021.05.24. 08:46

A 22 gólos gólkirály bármilyen poszton szívesen segítené a válogatottat, és csalódott lenne, ha nem maradna a keretben.

Hirdetés

A részben budapesti rendezésű Európa-bajnokságra készülő magyar labdarúgó-válogatott telki edzőtáborában az NB I gólkirálya, Hahn János izgatottan dolgozik csapattársaival. Az OTP Bank Ligában 22 találattal a góllövőlista élén záró Hahn kiemelte: a szakmai stáb és a válogatott játékosok részéről egyformán pozitív impulzusokat kapott, és jó érzés a számára, hogy könnyen befogadták.   

"Izgultam, sőt, most is izgulok, de szerintem ez természetes és jó is" - nyilatkozta a 26 éves csatár, aki azt is elárulta, hogy klubcsapatából, a Paksból mindenki szurkol a sikeres válogatottbeli szerepléséért, Bognár György vezetőedző pedig azt kérte tőle, hogy ugyanazt nyújtsa, mint a paksi edzéseken.   

"Ahhoz, hogy itt lehessek, sok mindennek össze kellett állnia. A paksi közeg, a csapattársak segítsége, valamint a Bognár György által kialakított játékstílus mind segített abban, hogy ennyi gólt szerezzek a bajnokságban" - mondta Hahn, aki bármilyen poszton szívesen segítené a válogatottat, de - mint mondta - a legutóbbi szezon során megtalálta a helyét befejező csatárként.  "Természetesen csalódott lennék, ha nem maradnék a keretben, hiszen megkaptam a lehetőséget, és ezzel szeretnék is élni" - tette hozzá a támadó.   

A magyar válogatott a június 11-én kezdődő Eb F csoportjában a címvédő portugálokkal, valamint a világbajnok franciákkal játszik a Puskás Arénában, majd Münchenben találkozik a német nemzeti együttessel.

Helyi hírekfoci