2024.04.18, Csütörtök
Változik a Paksi Járási Hivatal ügyfélfogadása
Fotó: Szép Zsóka/TelePaks

Változik a Paksi Járási Hivatal ügyfélfogadása

telepaks.net

2020.11.11. 17:22

A hivatal hatósági és gyámügyi osztályának, illetve foglalkoztatási osztályának ügyfélfogadása változatlanul biztosított, de kizárólag elektronikusan vagy telefonon előzetesen foglalt időpontban jelenhetnek meg az ügyfelek.

Hirdetés

Felfüggesztik a Paksi Járási Hivatal ügysegédjének ügyfélfogadását a Covid-19 járvány terjedésének megakadályozása érdekében tett kormányzati intézkedésekkel összhangban november 11-től – tájékoztatott Szántóné dr. Novák Eszter, a hivatal vezetője. A kérelmeket postai úton a Paksi Járási Hivatalba (7030 Paks, Dózsa György út 51-53.) kell eljuttatni. A hivatal hatósági és gyámügyi osztályának, illetve foglalkoztatási osztályának ügyfélfogadása változatlanul biztosított, de kizárólag elektronikusan vagy telefonon előzetesen foglalt időpontban jelenhetnek meg az ügyfelek.

A szociális és gyámügyi ügyekben a 75/519-630-as telefonszámon, vagy a [email protected] emailcímen, foglalkoztatási ügyekben pedig a 75/511-450-es telefonszámon, vagy a [email protected] emailcímen kérhetnek időpontot. Az ügysegédeket is ezeken az elérhetőségeken kereshetik az ügyfelek. A Kormányablakokban kizárólag időpontfoglalással intézhetik ügyeiket. Időpontfoglalás a központi időpontfoglalón (idopontfoglalo.kh.gov.hu) és a 1818 kormányzati ügyfélvonalon lehetséges.

Helyi hírekPaksJárási Hivatal