2024.04.25, Csütörtök
Pakson idén is kapnak karácsonyi ajándékcsomagot a nyugdíjasok
Illusztráció (pixabay.com)

Pakson idén is kapnak karácsonyi ajándékcsomagot a nyugdíjasok

telepaks.net

2020.11.09. 15:40

Az ajándékcsomagokat 2020. december 1. és 20. között házhoz szállítják.

Hirdetés

Sok éves hagyománya van Pakson annak, hogy az önkormányzat karácsonyi ajándékcsomaggal kedveskedik az alacsony jövedelmű nyugdíjasoknak, amivel szeretnénk szebbé tenni számukra az ünnepet – mondta telefoninterjúban Szabó Péter polgármester, aki arról tájékoztatott, hogy ezt idén is megteszik.

Már eljuttatták a háztartásokba a tájékoztató szórólapot, ennek hátoldalán van az igényléshez kitöltendő adatlap, amit a jövedelemigazolásokkal (nyugdíjszelvény, kereseti igazolás stb.) együtt kell bedobni a polgármesteri hivatalban kihelyezett gyűjtőládába november 20-ig.

Az ajándékcsomagot azok a nyugdíjasok igényelhetik, akiknek családjában az egy főre jutó havi jövedelem nem haladja meg a 88 ezer forintot, egyedül élők esetében a 130 ezer forintot.

Az ajándékcsomagokat 2020. december 1. és 20. között házhoz szállítják. Mivel az ajándék átadásának időpontját nem tudják pontosan meghatározni, ezért kérik, hogy ha valaki a megadott időszakban elmegy otthonról, bízza meg a szomszédját az átvétellel, vagy az átadási címet közölje az adatlapon.

Helyi hírekPakskarácsonyi csomagajándék