2024.04.16, Kedd

Újra felvették a fehér köpenyt Bonyhád egykori gondozói

bonyhad.hu

2017.08.28. 09:05

Az elmúlt időszakban nyugdíjas napot tartottak a Bonyhádi Gondozási Központ Idősek Otthonában, amely alkalomból 15 egykori dolgozó vett részt az eseményen.

Hirdetés

A program reggel kezdődött egy „munkaértekezlettel”, amelynek keretében a hamarosan nyugdíjba vonuló Kozma Tiborné gondozónőt köszöntötték, akit több évtizedes munkája elismeréseként egyszeri jutalomban részesített Ritter Adél, az Intézmény vezetője.

A délelőtt első felében az egykori dolgozók ismét fehér köpenybe bújtak, és különféle személyre szabott, múltidéző feladatokat végeztek. A hátuk mögött álló több évtizedes tapasztalat, az emberek iránti érdeklődés, a sok régi emlék felidézése, illetve az interaktív együttlét jó hangulattal alapozta meg a napot.

– A délelőtt második felében lakóink saját készítésű ajándékokkal kedveskedtek az egykori kollégáknak, majd két vidám bohózatot adtak elő vendégeink részére, Zsókné Müller Natália mentálhigiénés munkatárs segítségével.

Ezt a napot lakóink ötletétől vezérelve szerveztük, a folytatás reményében. Kollégáimmal együtt bízom benne, hogy lakóink és vendégeink egyaránt jól érezték magukat, a nap végén pedig élményekkel telve, kellemesen elfáradva búcsúztak egymástól – összegezte Kiss-Kelemen Eszter otthonvezető.

 

Forrás: bonyhad.hu

Helyi hírekBonyhádnyugdíjasIdősek OtthonatalálkozóBonyhádi Gondozási Központ