2024.04.25, Csütörtök

Rekordot döntött az éjszakai fürdőzés Bonyhádon

bonyhad.hu

2017.07.24. 10:15

Minden eddiginél többen, 273-an csatlakoztak az éjszakai fürdőzéshez szombaton, a Bonyhádi Termálfürdőben.

Hirdetés

A kellemes nyári idő mellett a programok is csábítónak bizonyultak, zenével, tánccal és a Fényszínház előadásával várták a szervezők a völgységieket. – Akárcsak az eddigiek, a legutóbbi rendezvény is bizonyítja, hogy jó döntést hozott Bonyhád vezetése és a fürdőt üzemeltető BONYCOM Nkft. akkor, amikor arról határozott, hogy plusz szolgáltatást biztosít a vendégeknek a hétvégéket színesítő rendezvények életre hívásával – vélekedett Vizin Balázs. 

A város kommunikációs munkatársa kifejtette, július 22-én kora délutántól a Gyermek és a Családsegítő Központ játszóházat tartott, míg a hivatásos tűzoltók – Révész Ákos irányításával – egy fantasztikus habpartit. Eközben a légvár, a trambulin és a gokartok is gyerekek rendelkezésére álltak.

Este Kovács Gergő énekes retro zenés műsorára lazíthattak a fürdőzők. Sőt, a bátrabbak egy-egy nóta erejéig énektudásukat is próbára tehették a medencében hűsölve. Tánc is gazdagította a programot: Halmai Krisztina vezetésével a Mozduljunk Együtt Szekszárdért ifjú tehetségei csillantották meg tudásukat – amit a közönség elismerő tapssal jutalmazott. Ahogy a Fényszínház „Kék Madár” című produkcióját is. Csömör Hermina és lelkes csapata ezúttal is egy látványos, szemet gyönyörködtető lézershow-t varázsolt a termálfürdő medencéi fölé, ami igazán emlékezetessé tette a fürdőzők kikapcsolódását.

Legközelebb, július 29-én „Wellness-esttel” várjuk a hozzánk érkezőket, amely során lesz ingyenes vízi torna, hangfürdő, masszázs és egészségügyi tanácsadás, állapotfelméréssel – folytatta Vizin Balázs, hozzátéve: a fürdő, valamint a város facebook oldalán, továbbá internetes felületein figyelemmel kísérhetik az érdeklődők az éppen aktuális híreket, legfontosabb tudnivalókat.

 

Forrás: bonyhad.hu

Helyi hírekBonyhádcsaládi programokBonyhádi Termálfürdőéjszakai fürdőzés