2024.04.26, Péntek

Helyi termékek börzéje Tamásiban

tamasi.hu

2016.09.13. 10:12

A Tamási és a Dombóvári járás számos települése mutatja be termékkínálatát szeptember 15-én Tamásiban, valamint a látogatók bepillantást nyerhetnek az önkormányzatok mezőgazdasági tevékenységébe.

Hirdetés

„Közfoglalkoztatási Kiállítás és Konferencia” lesz szeptember 15-én 9 és 14 óra között Tamásiban. A rendezvényen nem csak kézműves termékeket és különböző finomságokat vásárolhatnak a látogatók, hanem a szakmai nap részeként konferenciát is tartanak, amelyen a térség fejlesztésével kapcsolatos jövőbeli tervekről, valamint a megyében meglévő jó gyakorlatról adnak tájékoztatást az erre felkért előadók.

A Városi Művelődési Központ előtti rendezvénytéren (rossz idő esetén a művelődési központban) felállított standokon tekinthetik meg az érdeklődők annak a munkának az eredményét, melyet az önkormányzatok végeznek közfoglalkoztatási programjaik keretében. 

A kiállító települések: Nagyszokoly, Szakály, Iregszemcse, Simontornya, Varsád, Nagyszékely, Udvari, Ozora, Belecska, Keszőhidegkút, Kisszékely, Szárazd, Tolnanémedi, Gyulaj, Kurd, Újireg, Tamási.


A termékbörze és a konferencia Tamási Város Önkormányzata és a Tolna Megyei Kormányhivatal együttműködésében valósul meg.

Helyi hírekközfoglalkoztatáshelyi termékvásár