2024.04.20, Szombat

Dobogós helyezést ért el a Tamási Termálfürdő

2016.09.06. 11:47

Közel 200 fürdő állt rajthoz a magyarországi fürdők legnagyobb versenyében, melyet idén második alkalommal rendeztek meg.

Hirdetés

Magyarország olyan termálvízkinccsel rendelkezik, ami nemcsak mennyiségében, de minőségében is kiemelkedőnek számít világviszonylatban. A hazai vizek hatásukat tekintve is egyedülállóak, sehol máshol nem található ilyen magas hőmérsékletű és egyben ennyi különböző betegség kezelésére, megelőzésére alkalmas kiváló minőségű termál- és gyógyvíz. Magyarországon kétszáznál is több fürdő – köztük több mint nyolcvan gyógyfürdő – található. A hagyományosabb értelemben vett fürdők mellett számos aquapark, közel négyszáz csúszda és megközelítőleg ezerhatszáz medence várja az ifjabb generációt is.

A Tamási Termálfürdő

A megyéből a Tamási Termálfürdő Az Év Feltörekvő Fürdője 2016 kategóriában indult, és augusztusban már arról adhattunk hírt, hogy bekerült a Top 10-be a szavazás állása alapján.

A verseny lezárult, megvannak a nyertesek. Az Év Fürdője a Miskolctapolca Barlangfürdő lett, az Év Feltörekvő Fürdője a Szent Erzsébet Mórahalmi Gyógyfürdő, a Helyiek Kedvenc Fürdője az Orfű Aquapark.

A Tamási Termálfürdő második helyet ért el kategóriájában, ami nagyon szép eredmény.

 

Ha csak megyei szinten nézzük a helyezéseket, első helyen a Tamási Termálfürdő végzett, őt követi a Szekszárdi Strand- és Élményfürdő, harmadik a Bonyhádi Termálfürdő.

Helyi hírekTamásiAz Év Fürdője