2024.04.16, Kedd

Fejlesztés Bátonyterenyén

2016.02.06. 07:02

Hirdetés

Kettőszázmillió forintos beruházással, önerőből bővítette bátonyterenyei gyártócsarnokát és fejlesztette technológiáját a Besser Hungária Műanyagipari Kft.

Az olasz tulajdonban lévő műszaki műanyagok feldolgozásával foglalkozó társaság hatszáz négyzetméterrel növelte bátonyterenyei gyártócsarnokát. A gyártó terület bővítése mellett fejlesztették az infrastruktúrát, az eszközparkot és beépítettek egy új digitális rendszert is, mely a hatékonyabb, precízebb munkavégzést segíti. 

A bővítés harminc új munkahelyet eredményezett Bátonyterenyén.

A Besser Hungária megalapításra 1997-ben került sor ügyfeleink egyre növekvő elvárásainak kielégítésére. Jelenleg a 58000 m2-es összterületen, két teremelési egységet üzemeltet, mintegy 14000m2-es fedett csarnokban.
Tekintettel a fröccsöntött termékek jelentos munkaeroigényébol fakadó vitathatatlan gazdasági elonyökre, és cégünk földrajzilag stratégiai elhelyezkedésére ügyfeleink érdeklodése továbbra is megmutatkozik az eredményekben.
A vállalkozás fő profilja a technikai és esztétikai muanyag fröccsöntött alkatrészek és termékek előállítása.
1998-ban A Besser Hungária megkezdi tevékenységét.
2000 A piac folyamatos értékelése pozitív irányba mozdítja a Besser Hungária potenciáját, a megfelelő forgalom és termelési érték jelentős befektetéseket tesz lehetővé. A magyarországi üzemi költségek versenyképessége Franciaországot és Németországot tette vezető célpiaccá.
2001 Az ISO 9000 minosítés megszerzése.
2006 Új telephely átadása 9000 m2-es gyárcsarnokkal.
2007 A fröccsöntő géppark továbbővítése egy teljesen elektromos muködésu fröccsöntő géppel, valamint négy elektrohidraulikus fröccsöntő géppel. Beindul a gyártási folyamat teljes mértékben automatizált számítógépes felügyelete, amelynek célja a gyártó gépek kapacitásának maximális kihasználása.
2008 Mintegy 2000 m2-es raktárcsarnok építésével elkezdodik a raktári kapacitás bővítése. További fröccsöntő gépek vásárlása mellett a muanyag alkatrész összeszerelő üzemegység is bővítésre került.

forrás: besser.hu / oms-besser.it / radiofocus.hu

Galéria

GazdaságmunkahelyműanyagBessergyártósor