2024.04.22, Hétfő

Évértékelő a Salgó Vagyon Kft.-nél

2016.01.11. 05:30

Hirdetés

2016. január 8-án a Salgó Vagyon Kft. ipari parkban lévő központi épületében került sor a cég 2015-ös évet értékelő és az idei esztendő feladatait meghatározó munkaértekezletére, melyen a társaság dolgozói Tatár Csaba ügyvezető igazgató beszámolóját hallhatták. Mint elhangzott: a tavalyi eredménytervet teljesítették, az adózás előtti eredményük 29 millió forint. A Salgó Vagyon Kft. maradéktalanul elvégezte a városi önkormányzattal szerződésben rögzített sokrétű feladatait. Az Állami Számvevőszék vizsgálatának megállapításai azt erősítik, hogy a társaság országos összehasonlításban is nagyon jó munkát végzett. Küldetésük a jövőben is változatlan: szolgálni szeretnék az alapító önkormányzatot és a városlakókat. Céljuk, hogy a város vagyona gyarapodjék, a szolgáltatások pedig minél magasabb színvonalon teljesüljenek. Fejlődésük érdekében szükségesnek látják a több lábon állás feltételeinek megteremtését, melyre mobilizálható fejlesztési forrásaik optimális felhasználása jó esélyt biztosít.

A munkaértekezleten a városi önkormányzatot Fekete Zsolt alpolgármester képviselte, aki további eredményes munkát kívánt és gratulált a társaság sikeres gazdálkodásához. Mint elmondta: az önkormányzat a Salgó Vagyonnal együttműködve a jövőben folytatni kívánja a lepusztult városrészek rehabilitációját. A fejlesztés két területet érint, melyhez a rendelkezésre álló uniós támogatásokat használják fel: először az Acélgyári út és környékének a rendbetételére kerül sor, a második ütemben pedig a forgáchi kolóniák felújítása szerepel a tervek között.

Az alpolgármester hangsúlyozta: Salgótarjánban az egyik legfontosabb tényező, hogy minél több befektetésre alkalmas terület álljon rendelkezésre annak érdekében, hogy új vállalkozások települjenek ide. A város vezetése a Salgó Vagyon Kft.-vel karöltve azon fáradozik, hogy az érdeklődő befektetőknek olyan feltételeket kínáljanak, melyek csalogatóak, és hozzájárulnak új munkahelyek teremtéséhez Salgótarjánban.

forrás: salgotarjan.hu

Galéria

Helyi hírekSalgó Vagyon Kft.Salgótarján Önkormányzat