2024.06.12, Szerda

Bűn- és balesetmegelőzési előadás Salgótarjánban

2016.04.11. 11:58

A rendőrök az áldozattá válás elkerülését, megelőzését elősegítő interaktív előadást tartottak a salgótarjáni Ezüstfenyő Idősek Otthonában a szépkorúaknak.

A rendőrök az áldozattá válás elkerülését, megelőzését elősegítő interaktív előadást tartottak a salgótarjáni Ezüstfenyő Idősek Otthonában a szépkorúaknak. Beszélgettek a kórházi és a trükkös lopásokról, a gyalogos és kerekesszékes közlekedésről.

A salgótarjáni Ezüstfenyő Idősek Otthonában tartottak bűn- és balesetmegelőzési előadást 2016. április 6-án a rendőrök a meghívott időseknek, az otthon lakóinak és dolgozóinak. A rendezvényen a Salgótarjáni Rendőrkapitányság bűnmegelőzési előadója a kórházakban, rendelőintézetekben elkövetett lopások megelőzésének módjait ismertette a részt vevőkkel. A filmvetítésekkel egybekötött prezentációval a rendőrök felhívták a résztvevők figyelmét az időskorúak sérelmére elkövetett trükkös lopások elkerülésének lehetőségeire is.

A Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság Közlekedésrendészeti Osztályának balesetmegelőzési előadója a gyalogos és a kerekesszékkel való közlekedés szabályairól tájékoztatta a jelenlévőket. Ezt követően a szakemberek részére a hallgatók kérdéseket tehettek fel a témákkal kapcsolatosan.

A rendőrök a program zárásaként a résztvevőknek ajándéktárgyakat adtak át. 

forrás: police.hu

Galéria

Helyi hírekközlekedéslopásEzüstfenyő Idősek Otthonaszépkorúak