2024.04.23, Kedd
Közös erővel a Tolna Megyei Balassa János Kórházért
katasztrofavedelem.hu

Közös erővel a Tolna Megyei Balassa János Kórházért

tolna.katasztrofavedelem.hu

2020.08.10. 15:53

Több mint egymillió forintot sikerült összegyűjteni a megyei kórház szülészet-nőgyógyászati osztály részére az augusztus 9-én, vasárnap rendezett jótékonysági „3000-es Tornán” Gerjenben.

Hirdetés

A Község polgármestere, Romhányi Károly elmondta, hogy tavaly a gyermekosztályt támogatták a rendezvény szervezésével, amelyet idén is hasonlóan nemes cél érdekében kívántak folytatni. A verseny délelőtt kilenc órakor vette kezdetét Süli János miniszter úr és Fehérvári Tamás, a megyei közgyűlés elnökének köszöntője után. Kilenc csapat küzdött meg egymással a két pályán, párhuzamosan zajló meccseken.

A Tolnai Katasztrófavédelmi Igazgatóságot Bán Attila tű. ezredes úr vezetésével: Árvai Tibor tű. alezredes, Csőglei István tű. alezredes, Dávid Sándor tű. alezredes, Govnik Imre tű. zászlós, Greksa Attila tű. alezredes, Juhász István tű. főhadnagy, Varga-Stadler Bálint tű. törzsőrmester és Köves Péter tű. törzsőrmester urak képviselték. A „tűzoltó csapat” a második helyezésért járó serleggel a kezében térhetett haza. Az első helyezett rendőrség mellett, a megyei kórház indulói fértek még fel a képzeletbeli dobogóra.

A mérkőzésen pályára lépők és a nézők három-háromezer forintos hozzájárulása mellett akadtak nagyvonalúbb felajánlók is. Az eredményhirdetés végeztével mindenki győztesnek érezhette magát, ugyanis szívet melengető volt hallani a kórház számára összegyűlt pénzösszeget, amelyet válaszul együttes taps kísért.

Galéria

AktuálisTolna Megyei Balassa János Kórházjótékonysági tornaGerjen Tolna megyelabdarúgás