2024.04.23, Kedd
Az év rendészeti alkalmazottja Tolna megyében
police.hu

Az év rendészeti alkalmazottja Tolna megyében

police.hu

2020.04.27. 17:02

Kissné Szalai Ilona, a Tamási Rendőrkapitányság munkatársa érdemelte ki az Év Tolna Megyei Rendészeti Alkalmazottja megtisztelő címet.

Hirdetés

A Rendőrség Napja alkalmából az idei évben először adták át Az Év Tolna Megyei Rendészeti Alkalmazottja kitüntető címet. Az elismerést az a rendészeti alkalmazott kaphatja meg, aki kiemelkedően eredményes szakmai munkát folytat és szolgálatát példaértékűen fegyelmezetten látja el. A kitüntetést a Tamási Rendőrkaptányság munkatársa, Kissné Szalai Ilona vehette át.

Kissné Szalai Ilona csaknem 33 éve dolgozik a rendőrség állományában. Pályafutását gyors- és gépíróként kezdte. 2011-től a kapitányságvezető közvetlen alárendeltségébe tartozó előadói feladatokat végzi. Több mint 30 éves szakmai tapasztalatának köszönhetően munkatársainak is rendszeresen segítségére van. Munkája iránt nagyfokú elhivatottságot érez, a rábízott feladatokat pontosan, határidőre, nagy szakértelemmel teljesíti. A kapitányság által lebonyolításra kerülő rendezvények megszervezésében, végrehajtásában rendkívül nagy szerepet vállal. A Tamási Rendőrkapitányság nyugdíjas kollégáit összefogó Tamási Nyugdíjas Rendőr Egyesület adminisztrációs munkájában, és szervezői feladatok ellátásában is rendszeresen közreműködik. Munkatársaival kapcsolata példaértékű, tisztelik a tudását, szakmai tapasztalatát és lendületét, amellyel hozzájárul a Tamási Rendőrkapitányság összetett ügyviteli munkájának kiemelkedő szinten történő értékeléséhez.

AktuálisTolna megyeév rendészeti alkalmazottjaRendőrség Napja