2024.04.25, Csütörtök
A bonyhádi dr. Ritter Beáta személyében új aljegyzője van a megyei önkormányzatnak
bonyhad.hu

A bonyhádi dr. Ritter Beáta személyében új aljegyzője van a megyei önkormányzatnak

Elnöki kabinet

2020.03.20. 15:05

Tavasztól új főjegyzője lett a Tolna Megyei Önkormányzat Hivatalának, dr. Baranyai Eszter személyében, aki február végéig aljegyzőként dolgozott a szervnél.

Hirdetés

A megüresedett pozícióra nevezte ki március 16-val dr. Ritter Beátát a megyei közgyűlés elnöke, Fehérvári Tamás. A bonyhádi városvezetés nevében Filóné Ferencz Ibolya polgármester ezúton is gratulál aljegyző asszonynak a kinevezéshez, sok sikert, jó munkát és egészséget kívánva neki.

Az új aljegyző is az apparátus tagja, immár négy esztendeje, hiszen 2016. februárjától jogi ügyintézőként dolgozott a Hivatalban. Szakmailag kiváló, a megyéért elkötelezetten munkálkodó köztisztviselőt sikerült az aljegyzői feladatokkal megbízni – fogalmazott a vezetőség.
Dr. Ritter Beáta a Bonyhádi Petőfi Sándor Evangélikus Gimnáziumban érettségizett (1997), majd jogi diplomájának megszerzését követően a kormányhivatal jogelőd intézményeinél – majd természetesen a kormányhivatalnál – a helyi önkormányzatok törvényességi felügyeletével kapcsolatos feladatokat látta el. Európa Jogi Szakjogász képzettséget szerzett, valamint 2007-ben sikeres jogi szakvizsgát is.
Bonyhádon él családjával, s a velük töltött időn felül szívesen túrázik és kerékpározik, illetve a kertészkedésben és olvasásban leli örömét.

AktuálisBonyhádaljegyzőTolna Megyei Önkormányzat