2024.03.28, Csütörtök
Felfüggeszti a kikapcsolásokat az E.ON a jövő hétre
Pexels - illusztráció

Felfüggeszti a kikapcsolásokat az E.ON a jövő hétre

MTI

2018.02.23. 16:06

A jövő héten várható extrém hideg miatt jövő vasárnapig felfüggeszti a számlatartozások miatti kikapcsolásokat az E.ON Hungária Zrt.

Hirdetés

A társaság pénteken az MTI-hez eljutatott közleménybe tudatta: extrém hideg téli időjárás esetén az életvédelmi szempontokat helyezi előtérbe, ezért döntött - a korábbi évekhez hasonlóan - a hátralék miatti kikapcsolások szüneteltetése mellett.

A kikapcsolások február 26. és március 4. közötti felfüggesztésével ahhoz kívánnak hozzájárulni, hogy az előrejelzések alapján várható extrém hidegben minden ügyfélnél legyen villamosenergia-ellátás - írták, megjegyezve, hogy a kikapcsolási eljárás szüneteltetése kizárólag az E.ON Energiakereskedelmi Kft.-vel szerződéses viszonyban álló ügyfelekre vonatkozik.

A zrt. a felfüggesztéssel párhuzamosan, az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatósággal egyeztetve, megteszi a szükséges "felkészülő intézkedéseket", és később kezd hozzá azokhoz a hálózat-karbantartási munkálatokhoz, amelyek áramszünettel járnának - közölte a társaság.

AktuálisE.onhidegtéli időjáráskikapcsolásszámlatartozáséletvédelmi szempontvillamosenergia-ellátás