2024.03.29, Péntek

Diplomaátadó ünnepséget tartottak Szekszárdon

kpvk.pte.hu

2017.02.14. 10:43

2017. február 11-én diplomaátadó ünnepségre került sor a PTE KPVK szekszárdi campusán. Az eseményen turizmus-vendéglátás, környezetkultúra, óvodapedagógus, illetve tanító szakos, végzős hallgatók vették át okleveleiket.

Hirdetés

A rendezvény kezdetén az alsóbb évfolyamos hallgatók műsorral búcsúztak végzős társaiktól: Bárics Noémi másodéves óvodapedagógus hallgató egy erdélyi magyar népdalt énekelt, majd Zsók Bianka másodéves német nemzetiségi óvodapedagógus hallgató előadásában hangzott el Richard Wagner Lied ohne Worte című zongoraműve. Az útravalóul szolgáltató műsor összeállításában és a hallgatók felkészítésében Müller János oktató segített.

Ezután Dr. Horváth Béla dékán köszöntötte a frissen végzetteket, majd a kiváló tanulmányi eredményük mellett kiemelkedő közösségi munkát is teljesítő végzettek jutalmazása következett. Jutalmat vehettek át Horváth Péter, Kuritár Zoltán, Marczis Marietta és Rack Dávid turizmus-vendéglátás szakos hallgatók.

Diplomáikat egy-egy dékáni kézfogás kíséretében vehettek át a hallgatók. Ezt követte a végzősök fogadalomtétele, majd az ünnepség zárásaként az Alma Matertől búcsúzó hallgatók képviselői emlékszalaggal díszítették a kar zászlaját. A Szózat elhangzása után pedig, az egyetemi hagyományokat követve levegőbe repültek a friss diplomások sapkái.

A jutalmazott kiválóak mellett valamennyi végzett hallgatónknak szívből gratulálunk!

Karunk köszönetet mond mindazoknak a hallgatóknak, oktatóknak és munkatársaknak, akik a diplomaátadó megrendezésében, illetve annak lebonyolításában segédkeztek.

AktuálisSzekszárddiplomaátadóünnepségpécsi tudományegyetem2017