2024.04.20, Szombat
A Máv is díjazza a jó eredményt - kitűnő tanulók utazási kedvezménye
mavcsoport.hu

A Máv is díjazza a jó eredményt - kitűnő tanulók utazási kedvezménye

mavcsoport.hu

2019.06.24. 08:00

Csatlakozva a Fővárosi Nagycirkusz akciójához, melyben a kitűnő bizonyítványukat jutalmazva a diákok cirkuszi belépőt kapnak, a kitűnő tanulók és kísérőjük számára vasúti utazási kedvezményt biztosít a Máv.

Hirdetés

A kitűnő tanulók ajándék cirkuszi belépésével kapcsolatos részletek elérhetőek a Fővárosi Nagycirkusz oldalán.

A rendezvény helyszíne: Budapest, Fővárosi Nagycirkusz.

Utazási kedvezmény

A MÁV-START Zrt. és a GYSEV Zrt. 2019. június 26-tól szeptember 8-ig a KLIK által kiadott kupon felmutatásával a Magyar Cirkusz és Varieté előadásaira utazó egy diák 90%-os üzletpolitikai menettérti kedvezményre, míg egy felnőtt kísérője 50%-os alkalmi menettérti kedvezményre jogosult bármely belföldi állomásról Budapest-Keleti, Budapest-Nyugati, Budapest-Déli, Zugló, Kőbánya-Kispest és Kelenföld állomásra.

A felhasználás feltételei

A kupont jegyvásárláskor be kell mutatni.

A kedvezmény kizárólag belföldi utazásra, 2. kocsiosztályon vehető igénybe. 1. kocsiosztály igénybevétele esetén a teljesárú kocsiosztály-különbözeti díjat meg kell fizetni.

A kedvezményes árú menetjegy érvénytartama megegyezik az azonos távolságra érvényes teljesárú menetjegy érvénytartamával, azzal a korlátozással, hogy a kedvezmény a kupont felmutató által meghatározott előadás napját megelőző nap 0:00 órától vehető igénybe és a visszautazást az előadást követő nap 24:00 óráig be kell fejezni. Az alkalmi menettérti jegy 100 km vagy annál rövidebb távolságra is kiadható.

Feláras vonat igénybevétele esetén az igénybe venni kívánt vonatra érvényes felárat meg kell fizetni.

Visszautazás alkalmával a kiadott kedvezményes árú menetjeggyel utazó utas(ok)nak fel kell mutatnia/mutatniuk a gyermek részére szóló, a cirkusz által lebélyegzett kupont.

A 90%-os üzletpolitikai kedvezmény alapján kiszolgáltatott kedvezményes árú menetjegy áráról természetes személy és gazdálkodó szervezet részére is kiállítható egyszerűsített készpénzfizetési számla, számla.

Országos hírekMÁV Start Zrtkitűnő tanulóutazási kedvezmény