2024.05.21, Kedd

Mesterecset rajzpályázat a Magyar Államkincstárnál

2016.05.05. 13:46

Országos rajzpályázatot hirdet a Magyar Államkincstár, amelyen minden 6-14 év közötti gyermek részt vehet.

Országos rajzpályázatot hirdet a Magyar Államkincstár, amelyen minden 6-14 év közötti gyermek részt vehet.

A pályázaton mindenki egyénileg, "A legboldogabb pénzérme" és "START a jövőbe" témák egyikében 1 pályaművel vehet részt. Az alkotások A/4 -es méretben, szabadon választott képzőművészeti technikával készülhetnek (pl.: grafika, rajz, festett kép stb.).

Az alkotás hátoldalára olvasható, nyomtatott betűkkel kell feltüntetni az alkotó nevét és életkorát, valamint a szülő nevét, telefonszámát és e-mail címét - e-mail cím hiányában levelezési címét -, illetve a választott témát.

A pályázatok értékelése 3 korosztályban zajlik: 6-8 év, 9-11 év, és 12-14 év.

Az elkészült alkotások leadhatóak a Magyar Államkincstár Állampénztári Irodáiban és állampapír értékesítési pontjain, valamint az országos rendezvények kincstári standjainál is. Az alkotások postai úton is beküldhetők a Magyar Államkincstár 1909 Budapest levelezési címre. A borítékon fel kell tüntetni: II. Mesterecset Pályázat.

A beérkezett alkotások a Magyar Államkincstárban kerülnek kiállításra, azok visszaküldésére nincs lehetőség. Jelen kiírásban nem szereplő pályázati feltételeket a Magyar Államkincstár honlapján -www.allamkincstar.gov.hu - kihelyezett Játékszabályzat tartalmazza.

forrás: allamkincstar.gov.hu

 

Galéria

KitekintőMagyar Államkincstárrajzpályázat

Ajánljuk még