2024.04.25, Csütörtök

Jubileumi évadához érkezett a Földvári Nyári Esték

dunafoldvar-muvhaz.hu

2017.06.22. 15:30

Ebben az évben huszadszor tölthetnek el néhány varázslatos estét az érdeklődők Dunaföldvár különböző szabadtéri színpadain és közel 10 éve a várban.

Hirdetés

A huszadik évadban sem volt más célja a szervezőknek, mint olyan előadásokat hozni, amik között mindenki megtalálhatja a kedvenc műfaját vagy előadóját. Lesz vígjáték őrült poénokkal, musical (az egyik főszerepet a dunaföldvári Pataki Zsófia játsza), koncert olyan dalokkal, amik ma már talán feledésbe merültek, de mindenkiben kellemes emlékeket ébresztenek és komédia nagyon-nagyon közismert és közkedvelt művészek közreműködésével. 

Az előadásokra külön-külön is lehet jegyet vásárolni és természetesen a négy előadásra szóló bérletet is választhatják kedvezményes áron. Ezt megtehetik személyesen a művelődési házban vagy online felületen a Ticketportal oldalánIDE KATTINTVA.

Ezen kívül nyerni is lehet színházjegyet egy egyszerű kvízjátékkal, amit  ITT érhetnek el. Ha pedig különleges információkat szeretne,  IDE KATTINTVA elolvashatja, hogy mi-mindent láthattak a nézők 1998 óta. INNEN pedig az idei évad műsorfüzetét töltheti le.

 

Forrás: dunafoldvar-muvhaz.hu

KultúradunaföldvárjubileumFöldvári Nyári Estékszabadtéri színház