2024.07.22, Hétfő

Strandidőt ígérnek a harkányi Fürdőfesztiválra

2016.07.18. 14:04

Közel negyed évszázada Harkány egyik legfontosabb rendezvénye az idén július 22-24. között zajló XXIII. Fürdőfesztivál.

A Fürdőfesztiválnak otthont adó Harkányi Gyógy- és Strandfürdőben július 22-24. között három napig egymást érik majd az ismert hazai előadók koncertjei, az aktív kikapcsolódást szolgáló sportlehetőségek, valamint a családoknak szóló szabadidős programok.

 

A rendezvény dátuma évről évre egyre több ember naptárában számít betervezett programnak, Tolna megyéből is sokan ellátogatnak. Tavaly több mint 8000 vendéget vonzott az esemény.

Idén nagyobb figyelmet fordítottak a fiatalok elérésére, ennek köszönhetően népszerű magyar előadókat felvonultató koncertkínálattal találkozhatnak a Harkányi Gyógy- és Strandfürdőbe látogatók. Színpadra áll a Cloud9+, a Kállay Saunders Band, Majka és Curtis, a Hősök, a New Level Empire, az Animal Cannibals, Monkeyneck és DJ Newik.

 

Persze nem csak a fiatalokra gondoltak a Fürdőfesztiválon, hiszen a szervezők minden korosztály számára rengeteg szórakozási és kikapcsolódási lehetőséggel készülnek. A sportolás szerelmesei számos, főleg vizes sportműfajjal barátkozhatnak a strandfürdő medencéiben: lesz aquazumba, gyerekfitnesz, box cross és még sok egyéb mozgási lehetőség, mindezek mellett az állandó sportpályák is rendelkezésre állnak. Sport utáni lazításhoz pedig akciós áron várják a vendégeket a gyógyfürdő masszőrjei.

A Baba-Mama Parkban ügyességi és készségfejlesztő feladatokkal tölthetik el az időt a családosok. A hagyományosan nagy népszerűségnek örvendő pocak- és mellszépségverseny sem hiányozhat a programkínálatból, továbbá idén a legjobb kockahas tulajdonosát is keresik. A Fürdőfesztivál ideje alatt is zavartalanul üzemel a gyógyfürdő a gyógyulni vágyók részére, emellett már a vadonatúj, hételemes csúszdaparkot is birtokba vehetik a látogatók. Gasztroélményekben sem lesz hiány, hiszen számos vendéglátóhely egyedi ajánlatokkal kínálja helyi különlegességeit.

 

A XXIII. Fürdőfesztivál részletes programja elérhető a Harkányi Gyógy- és Strandfürdő honlapján. A rendezvényre a napijegy 1990 Ft-os, a bérlet 5000 Ft-os áron válható meg.

Kitekintőharkányfürdőfesztivál

Ajánljuk még